• KİRLENMEK - KİRLETMEK

Kir, kirlenmek, kirletmek kavramları ilk bakışta çok açık ve sarih bir kelime veya kavram. Buna biraz daha yakından ve farklı bir yerden bakma gereğine kaniyim. Kir; vücudun veya nesnelerin üzerinde oluşan pislik. Utanılacak hal. Pis- pislik ise;...

DUYURULAR

MEDENİYET İYD KURULDU

medeniyet iyd

Yurt içindeki ve yurt dışındaki gerçek ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim, sağlık, eğitim, yakacak, kira, barınma ve sair konularda ayni, nakdi her türlü maddi ve manevi yardımda bulunmak üzere Medeniyet Uluslararası İnsani Yardım Vakfı kuruluşunu tamamladı.

İhtiyaç sahipleri ve yetimler için kalıcı projeler üretmeyi hedefleyen Medeniyet Uluslararası İnsani Yardım Vakfı ayrıca;

• Kuraklığın hüküm sürdüğü, yer altı ve üstü sularının kirli olduğu coğrafyalarda temiz, içilebilir su kuyuları açmayı
  • Savaşlar, felaketler, hastalıklar gibi nedenler ile ailesini kaybetmiş yetimlere sahip çıkarak hayata kazandırmayı
  • Kötü sağlık koşulları, yaşlılık gibi nedenlerin körlüğe yol açtığı katarakt hastalarını tedavi ederek gören gözleri olmayı
  • Afet ve savaş hallerine hazırlıklı olarak, ihtiyaç anında sıkıntılı bölgeye acil olarak ulaşmayı
    Kısacası insanı, insanca yaşamaktan alıkoyan engelleri ortadan kaldırmayı hedeflemektedir.

Medeniyet Uluslararası İnsani Yardım Vakfı merhamet ve iyilik gibi değişen dünyada değişmeyen değerlerin hayatta kalmasını sağlamak amacıyla hayır sahipleri ile ihtiyaç sahipleri arasında güvenilir ve sağlam bir köprü olma misyonuyla hareket etmekte ve tüm faliyetlerini şefaflık içinde yürütmeye gayret göstermektedir.

Daha detaylı bilgi için Medeniyet Uluslararası İnsani Yardım Derneği’nin medya hesaplarını takip edebilirsiniz:

MEDENİYET ULUSLARARASI İNSANİ YARDIM DERNEĞİ KURUMSAL BİLGİLER

Web sitesi: www.medeniyetyardim.org